Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Δάμασε ...καρχαρία!Στον κλασικό μύθο του Αισώπου, ο Ανδροκλής και το Λιοντάρι, περιγράφεται πως ένα λιοντάρι έμεινε πιστό στον σκλάβο Ανδροκλή, αφού αυτός του έβγαλε ένα αγκάθι από το πόδι του.

Φαίνεται όμως πως η ζωή αντιγράφει όντως την τέχνη, καθώς ένας θηλυκός καρχαρίας στην Αυστραλία έχει αναπτύξει σχέση...στοργής με τον ψαρά που τον έσωσε !


Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, έσωσε τον λευκό καρχαρία, πριν από δύο χρόνια, απελευθερώνοντας τον από τα δίχτυα του, που είχε παγιδευτεί.

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα, εδώ και δύο χρόνια, τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα!     ..................     πηγή:  ο Αετός των Τζουμέρκων 

Διαβάστε περισσότερα στον:   Αετό των Τζουμέρκων 
http://aetostz.blogspot.com/2010/12/blog-post_7063.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος