Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Θα ήθελα  να συμμετέχετε και για κάθε θέμα να προσθέτετε και τα δικά σας σχόλια. Έτσι το θέμα  γίνεται πιο ολοκληρωμένο. Φυσικό είναι η δική μου μόνο άποψη, από παραπληροφόρηση, να μην είναι σωστή ή να μη είναι όσο θάπρεπε αντικειμενική, καθόσον κανένας μας δεν έχει «το αλάθητο του Πάπα».
Ίσως κάποιοι προσπάθησαν να γράψουν σχόλια και σκόνταψαν διότι το σύστημα ζητά όνομα χρήστη και κωδικούς που ενδεχομένως δεν έχετε (το ίδιο ζητά και σε μένα).  Στη σελίδα «διαχειριστές» είναι γραμμένο το mail μου, από εκεί μπορείτε να στείλετε το κείμενό σας και να το ανεβάσω με το όνομα σας,  το ψευδώνυμό  σας ή ως ανώνυμο.
Απ τα στατιστικά που βλέπω, λίγα  νεαρά παιδιά (17-20 ετών)  ενδιαφέρονται  για τα θέματα του ιστολογίου.  Αυτά τα λίγα παιδιά έχουμε την υποχρέωση να τα ενημερώνουμε σωστά.  Πιστεύω και τα υπόλοιπα παιδιά μεγαλώνοντας  στην  ηλικία, θα θέλουν να μάθουν πολλά για το χωριό μας.
Οι παππούδες μας ήξεραν πολλά, οι γονείς μας λιγότερα και η δική μου γενιά αρκετά. Η  τεχνολογία σήμερα μας δίνει τη δυνατότητα να καταγραφούν, πριν κι αυτά ξεχαστούν. Τα ακούς συνονόματε, εσύ απ τον πατέρα σου, τον μπάρμπα Σ. …… , πιστεύω ξέρεις πολλές ιστοριούλες, βέβαια τα επαγγελματικά σου καθήκοντα δεν σου αφήνουν το χρόνο να ασχοληθείς.
Προσπαθώ επίσης να πείσω και κάποιους συνομήλικους, που διαθέτουν ελεύθερο χρόνο, που ξέρουν πολλά, που είναι γνώστες της «πληροφορικής τεχνολογίας» να γράψουν πολλά και σημαντικότερα.  Αυτοί είναι ο Δ….,  ο Λ…..,  ο Χρ…..,  ο (μικρότερος σε ηλικία)  Β…..  και άλλοι πολλοί.    

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26 Οκτωβρίου 2010

Στο παρόν ιστολόγιο,  έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές ανακοινώσεις και φωτογραφίες φίλων των Facebook, (Kapaka Pappas , Dimos Kafkias ,  Makis Pappasalkissak, Paul Kafkias, ιστολόγο **ΤΟ ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ ΑΡΤΑΣ**, Ανδρέας Παππάς, .............,  τις  κρίναμε πολύ χρήσιμες στην τεκμηρίωση κυρίως των ιστορικών γεγονότων που αναφέρονται στο ιστολόγιό μας.

Για τον εμπλουτισμό του ιστολογίου, Χρήσιμο είναι όσοι γνωρίζετε κάποια γεγονότα ιστορικά, αστεία, κλπ, που αφορούν την περιοχή μας, να μας τα στείλετε στο mail konstantinos.pappas.9@hotmail.gr . Οι ανακοινώσεις γίνονται πάντα με ονοματεπώνυμο. Επίσης,  όλοι έχετε τη δυνατότητα,  σε κάθε θέμα να γράψετε τα δικά σας σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος