Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΕΘΝΟΣ: Υποπτέραρχος... απογείωσε τροχονόμο

Τροχονόμο που πήγε να του αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, διότι δεν κατείχε τα απαραίτητα έγραφα οδήγησης... απογείωσε υποπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο υποπτέραρχος (υπηρετεί ως προϊστάμενος στη διεύθυνση του ΓΕΕΘΑ), κτύπησε τον τροχονόμο με το όχημά του, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη στην έξοδο Φυλή της Αττικής Οδού, όταν ομάδα τροχονόμων σταμάτησε τον ανώτατο αξιωματικό της Π.Α. για έλεγχο. Εκείνος δεν έφερε όμως μαζί του τα έγγραφα οδήγησης και όπως του εξήγησαν, βάσει του νόμου έπρεπε να του αφαιρέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο υποπτέραρχος αντέδρασε και άρχισε να «πετά» διάφορα προς τους τροχονόμους, τα οποία, όπως είπαν ,είχαν να κάνουν με τα πολλά αστέρια που κατείχε και την εξουσία που του έδιναν.

Οι τροχονόμοι του εξήγησαν και πάλι ότι ήταν παράνομος και ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν τις πινακίδες. Όταν όμως ένας αστυφύλακας άρχισε να τις ξεβιδώνει, ο υποπτέραρχος ?απογειώθηκε. Πάτησε το γκάζι του αυτοκινήτου ,με συνέπεια να τον τραυματίσει.

Ο υποπτέραρχος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ, παράλληλα, από την υπηρεσία τους διατάχθηκε σε βάρος του ένορκη διοικητική εξέταση.

Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος