Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος...

O ίδιος Βρετανός οδηγός τιμωρήθηκε για την ίδια οδική παράβαση από τον ίδιο αστυνομικό δύο φορές αλλά σε διαφορετικές ηπείρους.

9-12-2010  Συνέβη πρόσφατα στη μακρινή Νέα Ζηλανδία όταν ο αστυφύλακας Άντι Φλίτον σταμάτησε διερχόμενο όχημα και έκοψε στον οδηγό του κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Έλα όμως που το πρόσωπο του αστυφύλακα φάνηκε απροσδόκητα γνώριμο στον παραβάτη με αποτέλεσμα να του ξυπνήσει απορίες.
«Με ρώτησε εάν παλαιότερα δούλευα στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Α5 στα βόρεια της βρετανικής πρωτεύουσας; Όταν του απάντησα θετικά, βεβαιώθηκε και μου είπε πως εγώ ήμουν εκείνος που τον είχε γράψει για υπερβολική ταχύτητα στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια.
Πράγματι, με το που ανέφερε το περιστατικό, τον θυμήθηκα και εγώ, μετά σκάσαμε στα γέλια», δηλώνει ο αστυφύλακας Φλίντον στην εφημερίδα «New Zealand Herald». Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο Βρετανοί είχαν στο μεσοδιάστημα μεταναστεύσει στη Νέα Ζηλανδία. Πράγματι, τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&pubid=4581   6948  ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος