Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Στο Δήμο Αθηναίων, εκατοντάδες υπάλληλοι καθαριότητας, τοποθετήθηκαν σε Γραφεία

Πειθαρχικές και ενδεχομένως ποινικές ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, όπου παρά την ύπαρξη 2.743 εργαζομένων η πόλη όζει, καταλογίζει στην απερχόμενη δημοτική Αρχή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Ο ίδιος κρατώντας στα χέρια του πόρισμα – φωτιά των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, από το οποίο προκύπτει ότι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων της συγκεκριμένης Διεύθυνσης διατέθηκε, παρανόμως, σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου, ζήτησε εκ νέου «επέμβαση εισαγγελέα».
Προς το παρόν θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατά του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Δημόπουλου, αφού τουλάχιστον 204 (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες φτάνουν τα 680) άτομα, απασχολούνται σε άλλο αντικείμενο απ αυτό για το οποίο προσλήφτηκαν. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργάτες καθαριότητας πληρώνονται απ ευθείαςαπ τον κάτοικο της Πρωτεύουσας, μέσω των ανταποδοτικών δημοτικών τελών και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η απόσπαση και η συνέχιση της μισθοδοσίας τους, ειδικά όταν γίνεται κυριολεκτικά στα "μουλωχτά".

Πηγή ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ  http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=29589

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος