Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Μετεκλογική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ραδοβυζινών


Αγαπητοί μας συνδημότες,
αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, που πίστεψαν και αγωνίστηκαν μαζί μας αλλά και όσους μας άκουσαν και δεν επέλεξαν να μας στηρίξουν. Επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην παράταξή μας, γιατί καταφέραμε να δώσουμε όλοι μαζί έναν έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.
Ευχόμαστε στην νέα Δημοτική αρχή, η θητεία της να είναι παραγωγική και ωφέλιμη για τον Δήμο μας.
Υποσχόμαστε, σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, ότι θα ανταποκριθούμε στο έργο μας και θα είμαστε κοντά στα προβλήματα του τόπου μας.
Η Πολιτική Γραμματεία της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Ραδοβυζινών
του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη με επικεφαλής τον Μιχάλη Γκούζια.
Πηγή: Ιστολόγιο *ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ ΑΡΤΑΣ* http://astrohori.blogspot.com/2010/11/blog-post_5873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος