Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το Βασίλη Παλαιοκώστα θεωρούν ύποπτο οι αστυνομικές αρχές


Τον θεωρούν ύποπτο για δύο ληστείες

 
24 11 2010. Κοινά στοιχεία με την ληστεία που είχε γίνει το πρωί της 25ης Ιουνίου στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Πρέβεζα, «βλέπουν» οι αστυνομικοί που ερευνούν την ληστεία που έγινε την Δευτέρα στα ΕΛΤΑ του Διασέλλου Άρτας. Πίσω από την ληστεία φαίνεται να κρύβεται ο διαβόητος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας!

Και στην ληστεία της Άρτας, ένας υπάλληλος είχε δεχθεί επίθεση από τους δράστες την στιγμή που ανεφοδίαζε με χρήματα το ΑΤΜ του υποκαταστήματος σε κεντρική λεωφόρο της πόλης. Οι ληστές του άρπαξαν το κουτί με τα χρήματα που περιείχε 190.000 ευρώ! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο ληστείες μπορεί να είναι «δουλειές» του καταζητούμενου κακοποιού, που γνωρίζει άριστα την περιοχή.

Μάλιστα, λίγο καιρό πριν από την ληστεία στην Πρέβεζα είχε εντοπιστεί να κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, αλλά διέφυγε μέσα σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

Πηγή: http://thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος