Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

ύτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Άρτας δυο άτομα, δήθεν μέλη, αποστράτων Αστυνομικών

πουλούσαν ημερολόγια

26 11 2010. Στην έρευνα όλων των στοιχείων στην οποία προχώρησε το Τμήμα Ασφάλειας, προέκυψε ότι οι δυο άνδρες κατάγονταν από την Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης είχαν έρθει στην Άρτα, όπου δεν ήταν αναγνωρίσιμοι και με πλαστές ταυτότητες του Συλλόγου Αποστράτων, του οποίου όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μέλη, πουλούσαν ημερολόγια. Η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί σε επικοινωνία της Ασφάλειας με το Σύλλογο, οπότε οι δυο άνδρες με την κατηγορία της απάτης οδηγήθηκαν στην εισαγγελία. Ο ένας εν των δυο ήταν πρώην αστυνομικός και ο δεύτερος αγρότης όμως κανείς δεν είχε σχέση με το Σύλλογο Αποστράτων για τον οποίο χρησιμοποιούσαν πλαστές ταυτότητες και φυσικά ουδέποτε ο εν λόγω Σύλλογος πραγματοποίησε τέτοιο έρανο.

Πηγή:  CLICKNEWS.gr       Από την Ηχώ της Άρτας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος