Καλώς ήρθατε!!!

Άν μας επισκεφτείτε, ευχόμαστε Κ α λ ό ... κ ο υ ρ ά γ ι ο ! ....... γίνονται καινούργιοι νόμοι, χωρίς να μας ζητούν τη γνώμη ! ........ Οκτώβριος 2010



Με κάθε επιφύλαξη, Κυριακή γιορτή και σχόλη νάταν η βδομάδα όλη .............
Η γενιά του πολυτεχνίου ξεκίνησε με καλές προθέσεις, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι πρωτεργάτες με τις παρεούλες τους, έγιναν αριστεροί με δεξιές τσέπες, είπε "ανώνυμος πολίτης"
Οι αριστερές τσέπες σήμερα, είναι πιο γεμάτες απ τις δεξιές, είπε ο kapaka pappas
Είναι ορεινό χωριό, έδρα του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Απέχει 29 χιλ. από την Άρτα και 25,4 χιλ. από τον κόμβο της ΙΟΝΙΑΣ οδού, που κάποια μέρα θα τελειώσει. που θα πάει;Από 12 Απριλίου 2017 Λειτουργεί από Ρίζα ως κόμβο Αμφιλοχίας, μήκος 96 χλμ. και Σελλάδες-Πέρδικα 53 χλμ. 3-8-2017 ολοκλήρωση!

Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν - Αντιγόνη - (Μα να μισώ δεν έγινα, γεννήθηκα για να αγαπώ)


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Λεπτομέρειες για τη ληστεία στο Ταχυδρομείο Διασέλου


Χρηματικό ποσό περίπου18.000 ευρώ άρπαξαν χθες απ’ το Ταχυδρομικό κατάστημα Διασέλου Άρτας δύο άτομα με την απειλή όπλου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Η ληστεία σημειώθηκε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 8.20 το πρωί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν νεαροί άνδρες, ηλικίας 25-35 ετών, κατά πάσα πιθανότητα Έλληνες και την ώρα της ληστείας φορούσαν γυαλιά ηλίου και σκούφο χωρίς όμως να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο ένας από τους δύο δράστες κρατούσε περίστροφο το οποίο το χρησιμοποίησαν ως απειλή προκειμένου να αποσπάσουν τα χρήματα.

Με τη λαβή του πιστολιού χτύπησαν στο κεφάλι το διευθυντή του ταχυδρομικού καταστήματος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Άρτας από το οποίο εξήλθε λίγες ώρες αργότερα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο της ληστείας με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί στις αρχές του μήνα από την περιφέρεια Αττικής. Το ίδιο αυτοκίνητο οι δράστες το χρησιμοποίησαν και σαν μέσο διαφυγής και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στην περιοχή του Φωτεινού Άρτας όπου το εντόπισε η Αστυνομία. Εκεί, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα εάν τους περίμενε άλλο αυτοκίνητο ή εάν οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια.
«Δεν είναι προχειροδουλειά» δήλωσε με σιγουριά ο διοικητής του Α.Τ. περιφέρειας Άρτας Ηλίας Χρηστάκης. Σ’ αυτό οδηγούν οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας η οποία εξετάζει όλα τα στοιχεία, άποψη η οποία ενισχύεται και απ’ το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία είχε κλαπεί σχετικά πρόσφατα, άρα το σχέδιο είχε οργανωθεί από πριν.

Πηγή: ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
http://www.ixotisartas.gr/newspaper/index.php?option=com_content&view=article&id=4471:2010-11-22-16-25-59&catid=1:local&Itemid=28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος